Konferencje
Z największą przyjemmnością zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą ofertą na obsługę cateringową szkoleń i konferencji:
PRZERWY KAWOWE-ceny od 12zł/osoby
ZESTAW I | ZESTAW II | ZESTAW III | ZESTAW IV |
-kawa, herbata (bez ograniczeń) -woda mineralna 0,5l/os. -sok owocowy 200ml/os. – kruche ciasteczka 50g/os. | -kawa, herbata (bez ograniczeń) -woda mineralna 0,5l/os. -sok owocowy 200ml/os. -kruche ciasteczka 50g -soczyste owoce 150g | -kawa, herbata (bez ograniczeń) -woda mineralna 0,5l/os. -sok owocowy 200ml/os. -Coca Cola, Fanta, Sprite 0,2l/os. -kanapki dekoracyjne 2szt -kruche ciasteczka 50g -soczyste owoce 150g | -kawa, herbata (bez ograniczeń) -woda mineralna 0,5l/os. -sok owocowy 0,2l/os. -Coca Cola, Fanta, Sprite 0,2l/os. -kanapki dekoracyjne 2szt/os. -ciasto domowe -słone paluszki 50g/os -soczyste owoce 150g/os. |
PRZERWY LUNCHOWE – ceny od 25zł/osoby
Wersja I
Zupa:
Aksamitny krem ze szparagów
Danie główne
Sznycelki drobiowe nadziewane warzywami podane z pieczonymi ziemniakami i surówką z marchwi i brzoskwini
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.
Wersja II
Zupa:
Żurek śląski
Danie główne:
Bitki wołowe z sosem podane z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i buraczkami
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.
Wersja III:
Zupa:
Pomidorowa z pomidorków pelatti z bazylią
Danie główne:
Schab śliwką nadziewany po staropolsku z ziemniakami i surówką z selera z orzechami
Sok owocowy 0,2l/os.
Wersja IV
Zupa:
Kapuśniak domowy
Danie główne:
Roladki drobiowe nadziewane pieczarkami i serem podane z ziemniakami puree i surówką z marchwi
Sok owocowy 0,2l/os.
Wersja V
Zupa:
Krem z chrzanu z grzankami tymiankowymi
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym podana z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i buraczkami
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.
Wersja VI
Zupa:
Krem cebulowy z grzankami
Danie główne:
Dorsz w warzywach podany z ziemniakami puree i surówką
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.
Wersja VII
Zupa:
Barszcz ukraiński
Danie główne:
Sola ze szpinakiem w cieście zapieczona na sosie czosnkowym, ryż z warzywami, surówka z białej kapusty
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.
Wersja VIII
Zupa:
Krem z brokuł z prażonymi migdałami
Danie główne:
Filet z pstrąga w migdałach w sosie słodko-kwaśnym podane z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i surówką
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.