# # # #

Konferencje

Z największą przyjemmnością zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą ofertą na obsługę cateringową szkoleń i konferencji:
PRZERWY KAWOWE-ceny od 12zł/osoby

 

ZESTAW I   ZESTAW II ZESTAW III  ZESTAW IV 
-kawa, herbata
(bez ograniczeń)
-woda mineralna
0,5l/os.
-sok owocowy
200ml/os.
– kruche ciasteczka
50g/os.
-kawa, herbata
(bez ograniczeń)
-woda mineralna
0,5l/os.
-sok owocowy
200ml/os.
-kruche ciasteczka 50g
-soczyste owoce 150g
-kawa, herbata 
(bez ograniczeń)
-woda mineralna
0,5l/os.
-sok owocowy
200ml/os.
-Coca Cola, Fanta,
Sprite 0,2l/os.
-kanapki dekoracyjne
2szt
-kruche ciasteczka 50g
-soczyste owoce 150g
-kawa, herbata (bez ograniczeń)
-woda mineralna 0,5l/os.
-sok owocowy 0,2l/os.
-Coca Cola, Fanta,
Sprite 0,2l/os.
-kanapki dekoracyjne
2szt/os.
-ciasto domowe
-słone paluszki 50g/os
-soczyste owoce 150g/os.

PRZERWY LUNCHOWE – ceny od 25zł/osoby

Wersja I

Zupa:

Aksamitny krem ze szparagów

Danie główne
Sznycelki drobiowe nadziewane warzywami podane z pieczonymi ziemniakami i surówką z marchwi i brzoskwini
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.

Wersja II

Zupa:
Żurek śląski

Danie główne:
Bitki wołowe z sosem podane z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i buraczkami
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.

Wersja III:

Zupa:
Pomidorowa z pomidorków pelatti z bazylią

Danie główne:
Schab śliwką nadziewany po staropolsku z ziemniakami i surówką z selera z orzechami
Sok owocowy 0,2l/os.

Wersja IV

Zupa:
Kapuśniak domowy

Danie główne:
Roladki drobiowe nadziewane pieczarkami i serem podane z ziemniakami puree i surówką z marchwi
Sok owocowy 0,2l/os.

Wersja V

Zupa:
Krem z chrzanu z grzankami tymiankowymi

Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa na sosie grzybowym podana z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i buraczkami
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.

Wersja VI

Zupa:
Krem cebulowy z grzankami

Danie główne:
Dorsz w warzywach podany z ziemniakami puree i surówką
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.

Wersja VII

Zupa:
Barszcz ukraiński

Danie główne:
Sola ze szpinakiem w cieście zapieczona na sosie czosnkowym, ryż z warzywami, surówka z białej kapusty
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.

Wersja VIII

Zupa:
Krem z brokuł z prażonymi migdałami

Danie główne:
Filet z pstrąga w migdałach w sosie słodko-kwaśnym podane z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i surówką
Sok owocowy/woda mineralna 250ml/os.