# # # #

Catering okolicznościowy

Z największą przyjemnością przedstawiam przykładowe propozycje menu na catering okolicznościowy:

               Propozycje na obiad :

Wersja I  (56zł/os.)

Zupa:
-delikatna brokułowa z prażonymi migdałami

Danie główne (1,5 porcji mięsa na osobę)
-polędwiczka z sosem śmietanowo-borowikowym
-pieczona pierś z kaczki w sosie z kawałkami karmelizowanej gruszki i leśnej żurawiny
-łosoś z borowikami w aromatach szałwii

Dodatki:
-kluski zielone/ziemniaki zapiekane w ziołach
-biała kapusta z koperkiem / marchew z jabłkiem

Wersja II (43zł/os.)

Zupa:
-polski rosół z domowym makaronem

Danie główne: (1,5 porcje mięsa na osobę)
-tradycyjna rolada śląska
-roladka z kurczaka nadziewana pieczarkami, pietruszką i serem
-schab ze śliwką po staropolsku

Dodatki:
-kluski białe, kluski szare, ziemniaki zapiekane z czosnkiem
-modra kapusta,  surówka colesław

                  Propozycje zimnej płyty:

Wersja I

Pater lustrzana pieczonych mięs i wędlin
Pasztet staropolski żurawina ochlapany
Mozarella z pomidorem na sposób włoski
Paszteciki ze szpinakiem i serem feta
Kolorowe tymbaliki drobiowe
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Sałatka brokułowa z szynką i pieczarką

Roladki z wędzonki z musem chrzanowym
Jajka nadziewane masą pieczarkową
Pieczywo mieszane, masło

Wersja III

Pater lustrzana tradycyjnych wędlin i serów
Sałatka selerowa z wędzonym kurczakiem i ananasem
Paszteciki z nadzieniem mięsnym
Sałata rozmaitości z grillowanym kurczakiem, owocami i sosem zazyki
Ryba po grecku

Jajka musem łososiowym nadziewane
Rożki wędzonki masą brokułową nadziewane
Pieczywo mieszane, masło

Staramy się być bardzo elastyczni i w taki sposób przygotowywać oferty, aby spełniać oczekiwania Naszych Gości.

Przedstawione powyżej menu stanowi przykładowe propozycje.

W sprawie indywidualnej oferty prosimy o kontakt pod nr tel. 798-339-332